Home » Disclaimer

Algemeen

Alle prijzen op deze site zijn in EURO, inclusief BTW, exclusief verzendkosten en eventuele rembourstoeslag, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten, vinylsingles.nl is niet aansprakelijk indien er sprake is van kennelijke (type) fouten. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.
Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Aanbiedingen en dagprijzen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld.

Voorraadindicatie

De voorraadindicatie geeft de voorraad uit ons magazijn weer op een specifiek moment. Daar wij deze voorraad benutten om zowel verzend opdrachten als bestellingen in onze winkel uit te leveren wijzigt deze continu. De voorraadindicatie op de website wordt daarom meerdere keren per uur ververst.

Houdt u hierbij rekening wanneer u op basis van de voorraad indicatie producten komt afhalen in onze showroom in Ridderkerk. De voorraad kan gewijzigd zijn tussen de laatste keer dat u keek en uw bezoek.
Wij raden dan ook sterk aan om eerst een bestelling te plaatsen zodat de producten voor u gereserveerd staan.
Dit kan via onze website www.vinylsingles.nl / www.vinyl4u.nl

Privacy

Lees hiervoor onze privacyverklaring.

Hyperlinks

Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden waarover vinylsingles.nl vinyl4u.nl geen controle heeft.